" class="part-icon-bars">

Fem més verda la riera de Can Soler

Procés participatiu del projecte de naturalització del tram de la riera de Can Soler confrontant amb el Recinte Industrial de la Colònia Güell al municipi de Sant Boi de Llobregat

Fase 1 de 2
Informativa i deliberativa 01/10/2024 - 31/10/2024
Fases del procés

Fins al 31 d’octubre et convidem a deixar les teves experiències i coneixements sobre els tres eixos de reflexió:

Identitat: vinculat a aspectes específics que caracteritzen aquest espai i que voldríem mantenir o que ens agradaria que fossin el seu tret identitari en el futur. Vinculat al patrimoni natural i social per identificar valors de la memòria compartida, també per plantejar, si escau, noves referències contemporànies. Què no volem perdre? Què voldríem incorporar com a tret identitari per integrar-ho en un nou imaginari per a aquest lloc i per a sant Boi de Llobregat?

Vida quotidiana: relacionat amb els usos socials d’aquest espai, la seva compatibilitat amb una llera que adquirirà major sensibilitat ambiental i com voldríem que es relacionés amb els espais del seu entorn. Com preservar la seva qualitat ambiental sense que la riera sigui una barrera entre el barri de Ciutat Cooperativa-Molí Nou i la Colònia Güell i el seu recinte industrial? Què t’imagines fent en aquest espai? Com fer que sigui un espai agradable per a la diversitat de persones? Com fer compatible l’ús social i les funcions de la riera com a corredor de fauna?

Reptes de futur: associat a reflexions sobre la incidència del canvi climàtic en els hàbitats de ribera, el foment de la biodiversitat i la gestió d’espais com la riera de Can Soler. Quines mesures es podrien prendre en relació al canvi climàtic i en concret pel que fa al cicle de l’aigua? I en relació a la biodiversitat? Com hauria de ser la gestió d’una riera com la de Can Soler?

T’animem a compartir fotografies sobre la memòria del lloc o altra documentació que complementi o enriqueixi les teves aportacions i consideris d'interès per al projecte.

Les aportacions les pots adreçar al portal Decidim de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.

Origen