" class="part-icon-bars">

Projecte de decret pel qual s'aprova la Cartera de serveis socials de Catalunya 2025-2029

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret pel qual s'aprova la Cartera de serveis socials de Catalunya 2025-2029.

Fase 2 de 3
Participació 30/05/2024 - 30/06/2024
Fases del procés

Servei d'informació, orientació i atenció directa

11/06/2024 17:06  

Facilitar un accés directe als serveis d'informació de recursos, que quan a la persona o familia arribi al servei tingui accés a tota la informació del procediment d'ajudes i serveis als que pot accedir, es a dir, facilitar el camí a la sol·licitud d'accés amb un servei o agilitzar en temps els processos de sol·licituds de recursos tant económics com físics.

Número d'adhesions9

Referència: II-PROP-2024-06-88859
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/carteradeserveissocials/f/4111/proposals/88859/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/carteradeserveissocials/f/4111/proposals/88859/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Aquest servei hauria de contemplar tots els serveis i ajuts de la persona, vinguin de l'administració o conselleria que vinguin, per tan ha d'estar tot coordinat entre administracions. Tambe caldria que no només assessori sinó també tramiti (que és on les persones ens solem encallar). Que tingui accés a totes les dades de les persones necessàries per fer els tràmits (digitalització de les dades i processos, per simplificar els tràmits). Comunicació accessible i atenció preparada per atendre la diversitat. Es tracta d'informar, assessorar, tramitar i facilitar la vida de les persones, atenent als drets de cada persona i les seves necessitats concretes per una vida plena i inclusiva segons marca la Convenció de l´ONU.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...