" class="part-icon-bars">

Projecte dels espais públics del nou centre de Lliçà d'Amunt

# Lliçàcreixambtu Procés de participació ciutadana per a la definició dels espais del nou centre de Lliçà d'Amunt

Fase 3 de 3
Fase de conclusions i retorn de resultats 23/06/2021 - 25/10/2021
Fases del procés

Sessió temàtica 1: places i entorns d’equipaments

Avatar: Trobada oficial Trobada oficial
25/03/2021 14:58   0 comentaris
11 Maig 2021
18:00 - 20:00
Nombre d'aportacions 82
Nombre d'assistents 13
Organitzacions assistents

1. Grup Folklòric Ball De Gitanes De Lliçà D'amunt
2. Lliçà D'amunt Dones
3. Av La Serra
4. AMPA Escola Marti i Pol

Referència: II-MEET-2021-03-498
Versió 29 (de 29) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/centrellicamunt/f/3092/meetings/498/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/centrellicamunt/f/3092/meetings/498/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Per assistir-hi serà necessari que us inscriviu prèviament clicant a INSCRIU-TE A LA TROBADA, abans del dia 9 de maig.

Si us heu inscrit, el dia abans de la sessió us enviarem un correu electrònic amb l’enllaç per a la sessió de debat. Si no el rebeu ens podeu escriure a participacio@edas.cat per reclamar l’enllaç


Tot i que l’espai públic a urbanitzar és un sistema interconnectat, per afavorir el debat, aquesta sessió tractarà sobre el sistema de places i els equipaments al seu entorn. Les places són els nodes de l’espai públic del centre i el que passa al seu voltant i el seu tractament condicionen el seu caràcter. Com ens imaginem la plaça de Can Francí, la nova plaça de Folch i Torres, la nova plaça a tocar de l’Ajuntament, o la propera a l’Aliança? Quin usos podria tenir l’equipament de Can Francí i com es relacionarien amb la plaça?

El debat es centrarà en identificar quines activitats i usos imagineu que es podran desenvolupar al nou espai públic, així com recollir propostes envers quins elements i quines característiques hauria de tenir el nou espai per a desenvolupar-les. Tot plegat tenint en compte la integració d’aspectes com la memòria i la identitat pròpies (el passat), donant resposta a les necessitats de la vida quotidiana (el present) i preveient els reptes del futur i la sostenibilitat ambiental (el futur).

La sessió comptarà amb la presència de persones dinamitzadores de l'equip tècnic extern de participació i es desenvoluparan dinàmiques de treball en grups per facilitar el debat.
Sessió en línia
Lliçà d'Amunt
Les persones inscrites rebran un enllaç per assistir-hi

Acta de la trobada

S’han desenvolupat tres sessions de debat en format de sessió temàtica que han estat centrades en tres àmbits clau de l’espai a urbanitzar: Places i entorns; Eix Folch i Torres; Torrent d'en Bosc.

Les sessions s’han realitzat en una plataforma virtual, en format de debat en grups dinamitzats per personal de l’empresa encarregada del procés participatiu.

Data: 11 de maig, de 18:00h a 20:00h.

Lloc: Sessió en línia mitjançant plataforma Zoom.