" class="part-icon-bars">

Projecte dels espais públics del nou centre de Lliçà d'Amunt

# Lliçàcreixambtu Procés de participació ciutadana per a la definició dels espais del nou centre de Lliçà d'Amunt

Fase 3 de 3
Fase de conclusions i retorn de resultats 23/06/2021 - 25/10/2021
Fases del procés

Sessió temàtica 3: Torrent d’en Bosc i espais verds

Avatar: Trobada oficial Trobada oficial
25/03/2021 15:02   1 comentari
25 Maig 2021
18:00 - 20:00
Nombre d'aportacions 29
Nombre d'assistents 8
Organitzacions assistents

1. Associació Barri La Sagrera De Lliçà D'amunt
2. Lliçà D'amunt Dones
3. Grup Folklòric Ball De Gitanes De Lliçà D'amunt
4. Associació Cultural Ateneu Cingles De Bertí
5. Coral L'aliança

Referència: II-MEET-2021-03-500
Versió 21 (de 21) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/centrellicamunt/f/3092/meetings/500/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/centrellicamunt/f/3092/meetings/500/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Per assistir-hi serà necessari que us inscriviu prèviament a l'enllaç que trobeu en aquesta pàgina, abans del dia 22 de maig.

Si us heu inscrit, el dia abans de la sessió us enviarem un correu electrònic amb l’enllaç per a la sessió de debat. Si no el rebeu ens podeu escriure a participacio@edas.cat per reclamar l’enllaç


Tot i que l’espai públic a urbanitzar és un sistema interconnectat, per afavorir el debat, aquesta sessió tractarà sobre el Torrent d'en Bosc i els espais verds del seu entorn. El torrent d’en Bosc pren un fort protagonisme en el nou centre com element estructurant i infraestructura verda que contribueix a la naturalització dels nous espais urbans i a la connectivitat ecosistèmica. El tractament de la llera i els marges del torrent, així com el dels passejos laterals que l’acompanyen, serà clau en si mateix i per a posar en relació els espais públics a banda i banda del seu curs. 

El debat es centrarà en identificar quines activitats i usos imagineu que es podran desenvolupar al nou espai públic, així com recollir propostes envers quins elements i quines característiques hauria de tenir el nou espai per a desenvolupar-les. Tot plegat tenint en compte la integració d’aspectes com la memòria i la identitat pròpies (el passat), donant resposta a les necessitats de la vida quotidiana (el present) i preveient els reptes del futur i la sostenibilitat ambiental (el futur).

La sessió comptarà amb la presència de persones dinamitzadores de l'equip tècnic extern de participació i es desenvoluparan dinàmiques de treball en grups per facilitar el debat.


Sessió en línia
Lliçà d'Amunt
Les persones inscrites rebran un enllaç per assistir-hi

Acta de la trobada

S’han desenvolupat tres sessions de debat en format de sessió temàtica que han estat centrades en tres àmbits clau de l’espai a urbanitzar: Places i entorns; Eix Folch i Torres; Torrent d'en Bosc.

Les sessions s’han realitzat en una plataforma virtual, en format de debat en grups dinamitzats per personal de l’empresa encarregada del procés participatiu.

Data: 25/05/21, de 18:00h a 20:00h.

Lloc: Sessió en línia mitjançant plataforma Zoom.