" class="part-icon-bars">

Consulta relativa a l’elaboració del decret de regulació de l’activitat cinegètica a Catalunya

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret de regulació de l’activitat cinegètica a Catalunya

Fase 2 de 2
Retorn 07/11/2022 - 08/12/2022
Fases del procés

Mesures per protegir l’agricultura, la forest i la fauna salvatge

18/05/2022 08:53  

Deixant de banda l'assignació de recursos suficients al món rural perquè no continuï desapareixent i despoblant-se, la principal mesura per protegir-lo (agricultura, ramaderia, forest i fauna salvatge) és educar i informar a la gent que no hi habiten i que en fan un ús ocasional de cap de setmana i festius (auto-anomenats "usuaris del bosc"), que tot el que hi troben allà quan arriben no està posat pel seu gaudir personal, i que no poden fer-ne un ús discrecional i invasiu.

Llistat d'adhesions

i 1 persona més (veure més) (veure menys)
Número d'adhesions4

Referència: II-PROP-2022-05-83908
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/cinegetica/f/3479/proposals/83908/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/cinegetica/f/3479/proposals/83908/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

La majoria d'aquests "usuaris del bosc", com els agrada autoanomenar-se (motoristes, esportistes, caminadors, boletaires, visitants en general, etc.) no respecten el medi natural, ni les propietats privades, ni el bestiar, ni la fauna. No són conscients que costa molt d'esforç personal i econòmic de les persones que hi habitem mantenir un poble petit, una zona rural, mantenir una petita explotació ramadera, uns camps de conreu, unes pistes forestals, un bosc en general... El món rural no és un parc d'atraccions per a la gent de ciutat, que obrim els caps de setmana i festius perquè puguin venir a fer el que els vingui de gust. El món rural és un teixit socioeconòmic, cultural i històric que cal preservar, a tots els nivells, incloent-hi la cacera, i d'això n'ha de ser conscient tota la població que no en forma part.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...