" class="part-icon-bars">

Creació del Conservatori del Litoral de Catalunya

Consulta pública prèvia sobre la creació del Conservatori del Litoral de Catalunya

Fase 2 de 2
Retorn 01/11/2022 - 01/12/2022
Fases del proceso

Un Conservatori del litoral que segueixi el model francès i que es pugui finançar amb el 50% de la taxa turísitica del litoral.

24/10/2022 23:46  

El Conservatori del Litoral de Catalunya ha de ser un organisme públic independent, dotat de personalitat jurídica pròpia i de plena capacitat d’obrar, amb finançament adscrit i assignació de recursos finalistes procedents de la taxa turística, que es creï per Llei seguint el model francès del Conservatoire du littoral. Model d’organisme públic independent, finalitat d'adquirir sòl amenaçat al litoral per a la seva preservació.

Número de adhesiones13

Referencia: II-PROP-2022-10-85807
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/conservatori-litoral-catalunya/f/3579/proposals/85807/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/conservatori-litoral-catalunya/f/3579/proposals/85807/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Imágenes relacionadas

Comentarios más votados

1 a favor (25.0%)

member-avatar ENRIC

A favor  Molt important que tingui personalitat jurídica pròpia i que tingui assignació en els pressupostos de la Generalitat; si no té recursos suficients assegurats, no podrà complir els objectius.

0 en contra (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Detalles del comentario

Estás viendo un solo comentario

Ver todos los comentarios

Conversación con Leonardo

Totalment d'acord, però sóc partidari de que també es pugui recaudar fons de beneficència, de taxes de construcció i de la contaminació.

Crec que això seria un altra tema i és totalment complatible. El conservatori es podria mantenir perfectament amb la taxa turística.

Cargando los comentarios ...