Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Consulta ciutadana en relació amb el projecte de decret dels ensenyaments professionalitzadors en la modalitat a distància

Consulta ciutadana en relació amb el projecte de decret dels ensenyaments professionalitzadors en la modalitat a distància

Fase 1 de 2
Introducció 11/11/2024 - 11/12/2024
Veure les fases
Ajuda

Son debats estructuradi sus politiques publiques entà incorporar es votzes dera ciutadania enes decisions deth Govèrn. Eth Govèrn aquerís eth compromís d’escotar-les, incorporar-les quan sigue procedent e explicar entara ciutadania es decisions prenudes, enriquides damb aguesta participacion.


Podetz hèr es vòstes aportacions en linha, assistir a sessions presenciaus o consultar es aportacions d’auti participaires.

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Normativa

L’objectiu de la consulta és recollir les propostes i suggeriments que millorin el contingut i la redacció del projecte de decret dels ensenyaments professionalitzadors en la modalitat a distància que té per finalitat actualitzar i ampliar el Decret 67/2007 de 20 de març, pel qual es regulen els ensenyaments de formació professional inicial en la modalitat a distància i potenciar l’oferta formativa en la modalitat a distància.

Contingut de la iniciativa normativa i aspectes principals

a) Ensenyaments de formació professional.

b) Ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny.

c) Ensenyaments esportius de règim especial.


Objectius de la iniciativa normativa

a) Ampliar l’actual oferta formació en la modalitat a distància dels ensenyaments de formació professional, incorporant-hi els Cursos d’especialització, tant per a centres públics com privats.

b) Obrir la formació en la modalitat a distància als ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny, tant per a centres públics com privats.

c) Obrir la formació en la modalitat a distància als ensenyaments esportius de règim especial, tant per a centres públics com privats.

d) Incloure l’obertura en la modalitat a distància a altres ensenyaments o programes que s’estableixin.

e) Adequar la formació en la modalitat a distància a les novetats aportades per l’article 68 de la Llei orgànica 3/2022, de 31 de març, d’ordenació i integració de la Formació Professional i al seu desplegament pel Reial Decret 659/2023, de 18 de juliol.

Propostes Veure tots (1)

Sobre l'article 23 apartat 2, hauria de dirb) Garantir que, a poder ser en el moment d'inici de...
  • Creat el
    13/11/2024
  • 0
  • Número de comentaris: 0
Veure tots (1)
Qui participa La consulta és oberta a tothom. Especialment hi ha interès a conèixer la voluntat de la comunitat educativa directament afectada, és a dir, l’alumnat, el professorat i les titularitats dels centres educatius.
Àrea Departament de Educacion
Unitat promotora Direcció General de Formació Professional
Disposa de retorn No
Data d'inici Lo 11 de novembre de 2024
Data de finalització Lo 11 de decembre de 2024
Referència: II-PART-2024-11-723

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/consulta-decret-professionalitzadors-distancia/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/consulta-decret-professionalitzadors-distancia/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes