" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l'elaboració del Pla Territorial Sectorial per al Desenvolupament de les Energies Renovables a Catalunya (PLATER)

El PLATER pretén ordenar els projectes d’energies renovables en el territori

Fase 2 de 2
Retorn 15/06/2023 - 30/07/2023
Fases del procés

Creació taules territorials

29/05/2023 21:11  
Acceptades

Crear i convocar taules territorials amb plataformes ciutadanes ambientalistes i experts en energies renovables i medi ambient per tal de garantir una planificació territorial justa i equilibrada.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Actualment, i tal com es disposava la seva creació al DL 24/2021, ja existeix la Taula de Diàleg Social de les Energies Renovables que té per objectiu ajudar en la implantació de les energies renovables en el territori, participant en el procés d'elaboració del PLATER conjuntament amb les administracions locals i les oficines comarcals de transició energètica i proposant mesures de compensació entre territoris. Aquesta Taula de Diàleg Social de les Energies Renovables està composta per representants municipals i del món local i per representants de les associacions d'energies renovables, productors d'energies renovables, cooperatives energètiques ciutadanes, organitzacions professionals agràries, cooperatives agroalimentàries i entitats ecologistes. El PLATER, a més, planteja una governança adequada, basada en l'aplicació del principi de subsidiarietat a la implantació de les energies renovables en el territori on es donarà major poder de decisió a l'administració local.

Llistat d'adhesions

Esmenar Proposta Milloreu aquest proposta modificant la seva title i body

Referència: II-PROP-2023-05-86882
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86882/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86882/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...