" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l'elaboració del Pla Territorial Sectorial per al Desenvolupament de les Energies Renovables a Catalunya (PLATER)

El PLATER pretén ordenar els projectes d’energies renovables en el territori

Phase 2 of 2
Retorn 15/06/2023 - 30/07/2023
Process phases

Compensacions interterritorials

01/06/2023 16:38  
Rejected

Cal crear mecanismes d’avaluació que facilitin la compensació entre territoris. El focus ha de ser la descarbonització. Seria possible un balanç de descarbonització comarcal/municipal de Catalunya i creant un fons de compensació pels territoris que més aporten?

La generació renovable millora els saldos de descarbonització. Qui més aporta, més rep. És un estímul per valorar l’estalvi i l’eficiència i traslladar-ho a la ciutadania i empreses.

This proposal has been rejected because:

No és objectiu del PLATER establir les compensacions interterritorials, és una funció específica, tal com ho indica el DL 24/2021, de la Taula de Diàleg Social de les Energies Renovables. Aquesta ha d'estudiar i identificar les propostes de mesures de compensació pública entre els territoris rurals i les zones urbanes densament poblades en què, un cop maximitzades les polítiques locals d'implantació d'energies renovables, no es pugui garantir assolir el 50% de la seva demanda elèctrica amb generació elèctrica renovable de proximitat en l'horitzó de l'any 2030.

Amend Proposal Improve this proposal by modifying its title and body
Endorsements count0

Reference: II-PROP-2023-06-86902
Version number 2 (of 2) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86902/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86902/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0.0%)

No comments with votes found

0 against (0.0%)

No comments with votes found

2 comments

I la compensació com seria? Amb mes inversió en el territori ? I a la fi qui jo pagaria? … al final molta gent vol protecció de la fauna , paisatge, patrimoni, boscos, no se com es podria compensar els territoris que perden aquesta vàlua

Welke compensatie zou worden geboden? Zou dit gepaard gaan met meer investeringen in de regio? Wie zou deze compensatie uiteindelijk ontvangen?
https://tunnelrush3.com

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...