" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l'elaboració del Pla Territorial Sectorial per al Desenvolupament de les Energies Renovables a Catalunya (PLATER)

El PLATER pretén ordenar els projectes d’energies renovables en el territori

Fase 2 de 2
Retorn 15/06/2023 - 30/07/2023
Fases del proceso

Creació de zones localitzades seleccionades (ZLS)

01/06/2023 16:40  
Aceptadas

Zones molt favorables per al desplegament renovable, per diverses circumstàncies com el consens, la tipologia de projectes, etc... que permetin una implantació més ràpida pels avantatges que suposen a efectes de tramitació.

Esta propuesta ha sido aceptada porque:

Els treballs d'elaboració del PLATER estudiaran i determinaran les millors zones per a la implantació de les energies renovables a terra i en espais artificialitzats. Precisament el PLATER establirà unes zones disponibles i unes zones d'acceleració de les energies renovables, aplicant uns criteris homogenis que treballaran en la compatibilitat dels diferents tipus de sòls, considerant les seves especificitats i les característiques del territori (medi ambient, paisatge, biodiversitat, espais agraris, urbanisme, patrimoni sociocultural...). Aquestes zones d'acceleració es definiran en el marc de desenvolupament dels treballs del PLATER i s'emmarcara en el context de la modificació de la Directiva d'Energies Renovables (DER III), que defineix les zones d'acceleració com aquelles zones amb un impacte ambiental no significatiu que estaran exemptes de dur a terme una avaluació d'impacte ambiental específica de projecte i gaudiran de procediments administratius accelerats simplificats.

Enmendar Propuesta Mejora este propuesta modificando su title y body
Número de adhesiones0

Referencia: II-PROP-2023-06-86903
Versión 2 (de 2) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86903/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86903/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

0 a favor (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

0 en contra (0%)

No se han encontrado comentarios con votos

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...