" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l'elaboració del Pla Territorial Sectorial per al Desenvolupament de les Energies Renovables a Catalunya (PLATER)

El PLATER pretén ordenar els projectes d’energies renovables en el territori

Phase 2 of 2
Retorn 15/06/2023 - 30/07/2023
Process phases

El paper dels propietaris de terrenys en el PLATER

01/06/2023 16:46  
Rejected

El PLATER ha de garantir la disponibilitat de terrenys suficients per a la implantació de renovables en els espais preferents. Cal preveure mecanismes que ho facin possible. Per exemple, la creació de bossa de terrenys aportada per propietaris; el “reagrupament” parcel·lari per a la implantació de renovables i repartir-ne equitativament el benefici i facilitar la implantació; eines que garanteixin la declaració d’interès general dels terrenys i la presa d’acords.

This proposal has been rejected because:

L'objectiu del PLATER és estudiar i determinar les millors zones per a la implantació de les energies renovables a terra i en espais artificialitzats, i ho farà amb l'aplicació d'uns criteris homogenis per tot el territori que treballaran en la compatibilitat dels diferents tipus de sòls, la capacitat d'acollida del territori, considerant les seves especificitats i característiques i la disponibilitat del recurs. Però no és objectiu del PLATER establir una bossa de terrenys oferts per part de propietaris a possibles promotors ni, en definitiva, facilitar els acords entre els promotors d'energies renovables i els propietaris de terrenys.

Amend Proposal Improve this proposal by modifying its title and body
Endorsements count0

Reference: II-PROP-2023-06-86905
Version number 2 (of 2) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86905/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86905/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0%)

No comments with votes found

0 against (0%)

No comments with votes found

0 comments

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...