" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia per la creació d'una Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Recollir aportacions i suggeriments a la proposta de Decret de creació de la Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Phase 2 of 2
Retorn 13/01/2024 - 13/02/2024
Process phases

Han de ser incloses a la Xarxa altres Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació que no formen part de les BEG?

28/12/2023 13:08  
Accepted

La col·laboració i cooperació entre biblioteques i centres de documentació són bàsics en els serveis que ofereixen als usuaris i sembla convenient crear la xarxa amb centres de diferents adscripcions.

En paral·lel caldria potenciar el paper i els recursos de les BEG governamentals. Les BEG haurien de tenir una bona representativitat en els òrgans de govern de la xarxa (Comissió i altres) contemplats en el decret tenint en compte el seu nombre i organització.

This proposal has been accepted because:

Es comparteix i es té en compte que les biblioteques BEG hagin de tenir bona representativitat en els òrgans de govern de la xarxa

List of Endorsements

Endorsements count6

Reference: II-PROP-2023-12-87829
Version number 2 (of 2) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87829/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87829/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

2 in favor (40.0%)

In favor  Crec que contra més biblioteques especialitzades siguin incloses més fortes i més incidència podem tenir en la societat.

0 against (0.0%)

No comments with votes found

Comment details

You are seeing a single comment

View all comments

Sí. Des de la Xarxa de Centres de Documentació de la Xarxa de Parcs Naturals que gestiona la Diputacó de Barrcelona conjuntament amb els municipis impolicats, considerem encertada la inclusió d'altres biblioteques especialitzades i CDs en aquest projecte. La nostra xarxa (en funcionament des del 1989 i que aplega a dotze CD de vuit parcs naturals) ja fa temps que col.labora activament amb altres centres de documentació de perfil semblant a Catalunya, tant d'espais naturals com altres de caire mediambeitnal (DocAmbCat).

Celebrem aquesta iniciativa a la qual donaríem suport, ja que pensem que és important el treball transversal i col.laboratiu entre administracions públiques, i especialment, en l'àmbit de la documentació. Això sí; caldrà dotar-se de recursos tècnics i humans adients.

Loading comments ...