" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre el projecte de decret dels ensenyaments professionalitzadors en la modalitat a distància

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret dels ensenyaments professionalitzadors en la modalitat a distància.

Fase 2 de 2
Retorn 17/07/2022 - 17/09/2022
Veure les fases
Ajuda

Son debats estructuradi sus politiques publiques entà incorporar es votzes dera ciutadania enes decisions deth Govèrn. Eth Govèrn aquerís eth compromís d’escotar-les, incorporar-les quan sigue procedent e explicar entara ciutadania es decisions prenudes, enriquides damb aguesta participacion.


Podetz hèr es vòstes aportacions en linha, assistir a sessions presenciaus o consultar es aportacions d’auti participaires.

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Normativa

L’objectiu de la consulta prèvia és recollir aportacions sobre l’abast que ha de tenir l’oferta formativa professionalitzadora a distància, que actualment només es compon dels cicles formatius de grau mitjà i de grau superior dels ensenyaments de formació professional.

Objectius de la consulta

La consulta pública té per finalitat obtenir informació per tal d’elaborar un projecte de decret dels ensenyaments professionalitzadors en la modalitat a distància que tindrà per finalitat actualitzar i ampliar el Decret 67/2007 de 20 de març, pel qual es regulen els ensenyaments de formació professional inicial en la modalitat a distància i potenciar l’oferta formativa en la modalitat a distància.

Preguntes per orientar les aportacions

  1. Considereu que s’ha descrit adequadament el problema? Hi ha altres aspectes que considera que haurien de ser valorats per l’Administració de la Generalitat?
  2. S’haurien de preveure altres objectius diferents?
  3. Considereu adequat ampliar l’oferta formativa a distància amb els Cursos d’especialització dels ensenyaments de formació professional?
  4. Considereu adequat ampliar l’oferta formativa a distància a altres ensenyaments diferents de la de formació professional? En cas afirmatiu, quins ensenyaments s’haurien d’impartir també a distància?
  5. Quin abast pot tenir la col·laboració entre centres diferents en la formació a distància?
  6. Heu detectat algun problema en relació amb l’actual oferta d’ensenyaments postobligatoris a distància?
  7. Considereu que hi ha altres alternatives a les proposades per assolir els objectius proposats? 
Qui participa La consulta és oberta a tota la ciutadanía. Especialment hi ha interès a conèixer la voluntat de la comunitat educativa directament afectada, és a dir: l’alumnat, el professorat i les titularitats dels centres educatius.
Àrea Departament de Educacion
Unitat promotora Direcció General de Formació Professional
Disposa de retorn
Data d'inici Lo 16 de junh de 2022
Data de finalització Lo 17 de setembre de 2022
Referència: II-PART-2022-06-509

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/decret-ensenyaments-professionalitzadors-distancia/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/decret-ensenyaments-professionalitzadors-distancia/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Estadístiques

24

Seguidores