" class="part-icon-bars">

Procés participatiu per al desenvolupament de l'economia col·laborativa a Catalunya

Procés participatiu per al desenvolupament de l'economia col·laborativa a Catalunya

Fase 2 de 2
Fase final 29/11/2017 - 29/11/2017
Fases del procés

El nou rol del ciutadà agent productor

29/03/2017 02:00  
Soc sòcia de ViA i crec funamental i necessaria la regulació del “Home Sharing” Des del punt de vista col.laboratiu. Que permetés continuar l’activitat de les famílies que lloguen el seu allotjament principal o segona residència, així com habitacions compartits en pisos particulars. Les plataformes a internet ajuden a posar en contacte persones interessades. Cal Cal una regulació justa no abusiva. Aquesta activitat no es un negoci, es un intercanvi, necessita una regulació adient a les seves característiques. Gracies

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions1

Referència: II-PROP-2017-03-74716

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/desenvolupament-economia-colaborativa-catalunya/f/2133/proposals/74716/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/desenvolupament-economia-colaborativa-catalunya/f/2133/proposals/74716/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

REBRE GENT A CASA ES UN ACTE QUE GENERA SATISFACCIONS A LA PERSONA VISITANT I A QUI LA REP. DESAUTORITZAR AQUEST FET ES, PER A MI, DESHUMANITZAR EL PAÍS I LA CIUTAT.
- Per a mi l'economia colaborativa es la que fa que hi hagi intercanvi d'una manera directa entre el consumidor i que ofereix el producte, per a mi seria un model d'intercanvi.
- Crec que si cal regular aquesta activitat es en la mesura que persones (rebedors o dadors del servei) tinguin un volum d'activitat alt o molt alt.
-Si una persona o família cedeix una habitació de casa seva això no es una activitat econòmica rellevant i si cal portar el control de persones doncs em sembla raonable.
- Les llars compartides a les zones històriques de la ciutat n'afavoreixen la seva conservació ja que les persones residents orienten i fan que les persones visitants coneguin, visquin i estimin el lloc. Així mateix afavoreixen el petit comerç que esta desapareguent deixant el centre sense personalitat.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...