" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

#lleitrans Consulta pública prèvia sobre l'Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

Fase 2 de 2
Retorn 14/02/2022 - 07/10/2022
Fases del procés

Protecció de les dones y la infància.

25/01/2022 18:00  

No es pot obviar que les dones patim violència estructural i sistemàtica deguda al nostre sexe, una realitat que requereix legislació específica per protegir-nos. Aquesta llei d'autodeterminació de gènere posa en perill la nostra seguritat perquè no haurà forma de demostrar o evitar frau aprofitant-la, poden mentir i desmuntar "de facto" la protecció vigent. Els infants no tenen coneixement per acceptar tractaments mèdics perquè no comprenen els efectes futurs de les seves decisions.

Número d'adhesions22

Referència: II-PROP-2022-01-83379
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83379/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83379/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

2 a favor (50.0%)

member-avatar Olimpia

A favor  La salut i la vida dels menors depén d' aturar una llei totalitària. Tot el suport i gràcies

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Conversa amb Montse Colom

Sara A. Estic completament d'acord amb tu.
Perillen les criatures i perillen les dones
Montse

Moltes gràcies Sara i Montse.
Es tracta d'això precisament. Els drets de les dones estan en perill si es nega la realitat biològica i si el feminisme es converteix en un calaix de sastre per a tothom i es deixa col-lonitzar per homes abusadors com està passant ara, homes que pretenen ser el que no podran ser mai. Aquesta ideologia està normalitzant encara més la violència masculina i els seus fetitxes/kinks.

Les conseqüències es poden veure a altres paisos: s'està destruint l'esport femení, a Alemanya, gràcies als Verds, un home amb perruca (perquè és calb) i vestits (Markus Ganserer) ha ocupat un escó reservat a una dona per quota al Parlament a Berlín (eleccions setembre 2021), violadors a presons femenines al Gran Bretanya, etc.

I els joves no tenen criteri per entendre la toxicitat d'aquesta ideologia i tota la maquinària de marketing que hi ha al darrera per atreure'ls a les clíniques i convertir-los en pacients de per vida.

Conversa amb Montse Colom

I la meva pregunta és, les persones que revisen l'avantprojecte d'aquesta llei, tindran en compte protegir les criatures i les dones ? Perquè potser per volguer protegir tot el grup trans, es carregueran la lluita feminista, la protecció d'infants de hormones, operacions, etc.
Es preocuperan d'aprofundir en què són els Queers i el muntatge econòmic que representen ??
Tinc nets, estic molt preocupada

No ho faràn. A menys que la societat se n'assabenti dels perills reals que suposen aquestes mesures que de cap manera protegeixen a ningú i els hi faci arribar un fort i inequívoc rebuig. Cosa que em penso que no passarà. Jo tinc nebots i en sento igual.

Jo tampoc ho crec perquè aquesta ideologia tòxica ja s'ha infiltrat a tot arreu. La cosa caurà pel seu propi pes quan ja no es puguin ocultar més els casos de mutilacions i d'infertilització, més el cost que tota aquesta bogeria queer causarà a la sanitat pública.

A Anglaterra, a més del cas de Keira Bell, que va demandar la seva clínica (https://www.persuasion.community/p/keira-bell-my-story), ja hi ha les primeres demandes d'indemnització per infertilització.

Thank you for sharing such information.

Penso que a nivell autonòmic serà impossible aturar-ho, però no a estatal. Som moltes les que vam estar pendients de la sentència de la Keira, i que ens vam adonar que arran de la decisió favorable, unes hores després certa actriu E. Page es va declarar trans. I així es va tapar el soroll mediàtic que hauria d'haver suposat el cas de Keira Bell. Però refuso profundament acceptar que això passarà aquí sense fer tot el que sigui possible per salvar totes aquelles noies que es veuran abocades a ser les següents. Em de pressentar un front comú i informar arreu nostre. Al meu voltant ja són molts els que coneixen el que aquestes lleis poden suposar per a les seves criatures i no estàn gens d'acord amb totes aquestes bogeries. Si aconseguim fer arribar el missatge als polítics poster ho podrem evitar (i jo vaig ser taula en les eleccions del 14F, el meu no va ser l'únic vot nul amb missatge, i el total va ser 4 vegades superior que en les generals que em va tocar taula també) hem d'informar.

Hem de fer tot el possible per informar, aclarir, explicar el que pot suposar aquesta llei. Molta gent no en té ni idea i creuen que és fantàstica

A favor  

La salut i la vida dels menors depén d' aturar una llei totalitària.
Tot el suport i gràcies

A favor  

Completament d'acord!
És un sistema que es pot abusar molt fàcilment i que posarà sempre en perill a dones i a menors.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...