" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

#lleitrans Consulta pública prèvia sobre l'Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

Fase 2 de 2
Retorn 14/02/2022 - 07/10/2022
Fases del procés

Proposta Soko, Drets fonamentals per a persones Trans i Nobinàries

09/02/2022 22:58  

Proposo que s'estableixi una llei on es reconeguin i s'emparin cada un dels nostres drets, perquè EXISTIM I RESISTIREM fins que se’ns reconegui social, legal i jurídicament.

I proposo tot el que està escrit en aquest pdf, tant necessari pels drets fonamentals de les persones Trans i Nobinàries, la llibertat individual i la llibertat d'expressió, com també per a construir una societat inclusiva i respectuosa.

Número d'adhesions8

Referència: II-PROP-2022-02-83491
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83491/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83491/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

2 a favor (28.6%)

member-avatar Anna

A favor  Genial!!! Màxim coherent ♥️

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

Genial!!! Màxim coherent ♥️

Molt bona proposta, súper ben explicat tot i molt coherent. Espero que la vegin més persones!

Una proposta molt interessant per a avançar de manera ferma cap a un món m

Perdó, se m’ha colat!
Considero que aquesta és una proposta molt interessant i que seria bo tenir en compte de cares a poder fer un pas ben ferm i endavant cap a un món més just i amb igualtat d’oportunitats per a totes les persones, lluny de discriminacions, segregacions i exclusions de tot tipus… un món que sigui, per sobre de tot, plenament lliure.
Sense por i amb infinita força sempre!

Resulta una proposta en extrem interessant, deixes en redicle allò que a molts se'ns passa per alt i que és tan bàsic humanament. Resulta un raonament tan coherent (com diu l'Anna), que et fa sentir inculte per no haver-ho meditat tan clarament abans. Felicitats per saber transmetre un progrés social i humà que alhora és tan bàsic. De vegades, el més senzill es fa difícil de veure de manera tan clara. El meu incondicional suport a tot allò que sigui avançar socialment i humanament.

És el meu desig deixar manifest el meu error en escriure "socialment" quan havia d'haver escrit "social".

A favor  

Sencillo, claro y coherente, ¿qué más se puede pedir?.
El auténtico feminismo es inclusivo e incluyente, ya que permite la participación de personas de cualquier género y sexo.
El feminismo "exluyente" no es feminismo,es un "machismo del sexo femenino" ya que se está acogiendo a lo que siempre ha sido la lucha del feminismo.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...