" class="part-icon-bars">

Sensibilització sobre l'impacte ambiental dels diferents aliments que consumim

07/12/2020 18:20  
Informar la població sobre l'impacte ambiental dels diferents productes alimentaris que consumim, per exemple, mitjançant etiquetes que indiquin l'impacte ambiental de cada producte a les botigues i supermercats (https://www.foodnavigator.com/Article/2018/12/18/Carbon-labels-drive-more-sustainable-food-choices-scientists-confirm)
Endorsements count7

Reference: II-PROP-2020-12-80114
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80114/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80114/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0.0%)

No comments with votes found

0 against (0.0%)

No comments with votes found

Em sembla una bona iniciativa...el problema està en quins estudis ens basarem per decidir aquest impacte ambiental? Per exemple la producció de carn. Un estudi que només quantifica emissions (de ganadería industrial) o un estudi on es calcula l'impacte ambiental "net"... Emissions menys els beneficis en la regeneració d'ecosistemes de pastures (segrest de dioxide de carbono, eficiencia del cicle de l'aigua, augment de la microbiologia del sol, eficiència de la utilització de la energia solar (fotosíntesis) etc...?
Haurem de tenir molta cura i una visió molt global (Holistica)per no caure en els mateixos paranys de sempre: concentrar-nos en resoldre un problema o cobrir una necessitat determinada i acabar agravant els que ja tenim i/o crear uns de nous.
Però si...la conscienciació de la gent sobre la seva capacitat d'influir,a través del nostre consum diari, sobre quin món volem és important

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...