Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
JO_010_Etiquetatge amb informació de la petjaddaa de carboni, orígen, condicions laborals, etc.
Acceptades
Donar visibilitat a la petjada de carboni de les diferents produccions alimentàries. Es podria realitzar a l'etiquetatge dels productes, amb la traçabilitat del producte amb informació sobre l'origen, el sistema de producció, les condicions laborals, la seva distribució
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
53 Afiançar la confiança de les persones consumidores i dels mercats, millorant la transparència en la transmissió de la informació dels productes alimentaris
Trobades relacionades:
Sessió de debat amb joves
11 de junh 2020
12:30 - 14:00
NOVA DATA!
Sessió de debat en línia destinada a les persones joves (menors de 30 anys), per incorporar la perspectiva del jovent en la redacció del Pla Estratègic de l'Alimentació a Catalunya.
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Llistat d'adhesions
Denóncia un problèma
Aguest contengut non ei apropriat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...