Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Fase 6 de 6
Retorn i tancament 21/10/2020 - 31/12/2020
Veure les fases

C1_035_Reducció del malbaratament i potenciació de l'aprofitament en tota la cadena de valor (producció - transformació -distribució)

22/06/2020 15:18  
Acceptades
Fomentar la valorització (repaprofitament): en la producció i en les indústries, aprofitar el malbaratament per a l'alimentació animal (p.e. alimentació líquida). En la distribució, prohibir a grans establiments i centres comercials llençar aliments i obligar-los a la recuperació dels aliments que serien llençats,

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.

09 Impulsar la prevenció en origen de les pèrdues i el malbaratament, evitant la generació d’aliments descartats al llarg de tota la cadena alimentària

Trobades relacionades:

Sessió de debat Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
15 de junh 2020
20:00 - 22:00
Sessió en línia per debatre sobre la mitigació i adaptació a l’emergència climàtica (preservant i restablint els recursos naturals), assolir un model alimentari basat en la bioeconomia circular (que garanteixi la sostenibilitat econòmica de tota la cadena alimentària), i orientar el sistema cap a un major grau d’auto-proveïment alimentari. Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzaten les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims messos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
Referència: II-PROP-2020-06-78818
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78818/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/78818/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Carregant els comentaris ...

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes