Garantir la traçabilitat real dels productes, no només del lloc on es posa l'etiqueta. En el cas de carns i carns processades caldria que s'indiques si s'ha alimentat el bestiar amb transgènics.
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
53 Afiançar la confiança de les persones consumidores i dels mercats, millorant la transparència en la transmissió de la informació dels productes alimentaris
Sessió en línia per debatre com garantir que la població mantingui uns hàbits alimentaris saludables en el marc d’un estil de vida saludable, i que el model alimentari promogui la salut del sòl, de l’aigua, de l’aire, de les plantes, dels animals, del mar i de les persones (“one health”).
Es debatrà sobre les línies estratègiques que s'hagin prioritzat en les respostes als qüestionaris. Es partirà del treball realitzat en els últims mesos pels grups d'experts i grups tècnics del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació relacionat amb aquestes línies estratègiques. El treball deliberatiu entre les persones assistents permetrà contrastar i enriquir aquestes propostes d'iniciatives, i elaborar de noves, que es puguin incorporar a l'estratègia alimentària que està en procés de redacció.
The piece of text below is a shortened, hashed representation of this content. It's useful to ensure the content hasn't been tampered with, as a single modification would result in a totally different value.
Source:{"body":{"ca":"Garantir la traçabilitat real dels productes, no només del lloc on es posa l'etiqueta. En el cas de carns i carns processades caldria que s'indiques si s'ha alimentat el bestiar amb transgènics."},"title":{"ca":"C4_009_Garantir la traçabilitat real dels productes amb l'etiquetatge"}}
This fingerprint is calculated using a SHA256 hashing algorithm. In order to replicate it yourself, you can use an MD5 calculator online and copy-paste the source data.
0 comments
Add your comment
Sign in with your account or sign up to add your comment.
Loading comments ...