Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
507 proposals
Filter by:
The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to resultsThe form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to results
Order proposals by:
Results per page:
Accepted
Fer un estudi de necessitats del sector primari i transformació per realitzar activitats...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Fomentar els productes de temporada a través de campanyes publicitaries, educació, taxació de...
-
Created at
02/07/2020 -
- 0
Accepted
Conèixer les característiques de la població així com les característiques agroambientals i...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Millorar el consum i comercialització del producte local. Relació territori sostenible amb...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Ajudes i difusió de la producció integrada i ecològica, amb espais per altres models de producció...
-
Created at
22/06/2020 -
- 0
Accepted
Aprofitar la GASTROTECA com a gran portal per donar-se a coneixer com a productors i per que...
-
Created at
13/11/2020 -
- 0
Accepted
Coscienciació de la producció alimentària en el món urbà: que es conegui realment la feina que...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
BANC DE LLAVORS: Recuperar varietats de plantes locals i diverses. Foragitar Montsanto/Bayer.
-
Created at
02/07/2020 -
- 0
Accepted
Alimentació saludable i sostenible, haurien de ser un sol concepte
-
Created at
01/07/2020 -
- 0
Accepted
Crear pols de desenvolupament a zones rurals per a poder desenvolupar les activitats primàries o...
-
Created at
23/06/2020 -
- 0
Accepted
Sensibilització i formació bàsica sobre alimentació a les escoles per afavorir que els menjadors...
-
Created at
23/06/2020 -
- 0
Accepted
Millorar la informació sobre el producte al consumidor (origen, petxada de carboni)
-
Created at
23/06/2020 -
- 0
Accepted
Crear esdeveniments més freqüents a tot el territori vinculats a la gastronomia on els productors...
-
Created at
23/06/2020 -
- 0
Accepted
Evitar el malbaratament d’aliments, generant xarxes eficients que facilitin l’accés a una...
-
Created at
10/06/2020 -
- 0
Accepted
Creació de rutes gastronòmiques en bicicleta
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
L’alimentació no ha d’estar subjecte a l’especulació
-
Created at
06/06/2020 -
- 0
Accepted
Creació de botigues virtuals amb control de qualitat dels productes
-
Created at
16/11/2020 -
- 0
Accepted
Donar visibilitat a la petjada de carboni de les diferents produccions alimentàries. Es podria...
-
Created at
17/06/2020 -
- 0
Accepted
Potenciar els menjadors escolars (suport als productors locals + bona alimentació de la canalla)
-
Created at
22/06/2020 -
- 0
Accepted
Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables de proteïnes, hidrats de carboni i greixos.
-
Created at
01/07/2020 -
- 0