" class="part-icon-bars">

Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya

#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya

Phase 6 of 6
Retorn i tancament 21/10/2020 - 31/12/2020
Process phases

Fomentar alimentació saludable en restauració/hosteleria

28/07/2020 14:08  
Accepted
El mon de la restauració/hosteleria dona poca info sobre origen i qualitat dels productes. Sovint les cartes estan descompensades. Per tant s'ha de fomentar productes de proximitat i ecològics, restringir cartes i menus d'acord amb el model d'alimentació saludable, reduir pes de productes derivats d'animals i fregits. Un exemple seria forçar a que hi hagi sempre 3 opcions de plats vegans per cada plat de carn o peix, que sempre hi hagi una opció de peix per cada plat de carn, etc.

This proposal has been accepted because:

Proposta parcialment incorporada al PEAC.

29 Consolidar la gastronomia com a vector d'impuls de la cultura culinària catalana

Reference: II-PROP-2020-07-79127
Version number 2 (of 2) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/79127/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/estrategiaalimentacio/f/2818/proposals/79127/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0%)

No comments with votes found

0 against (0%)

No comments with votes found

0 comments

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...