Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
ST05_Associació de productors i el·laboradors
Acceptades
Associació de productors i el·laboradors sota una marca
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta l'objectiu de la qual està alineat amb altres actuacions ja contemplades pel PEAC.
46 Fomentar la creació de les organitzacions interprofessionals catalanes
Trobades relacionades:
Sessió territorial 5: comarques centrals i gironines
20 d’octòbre 2020
20:00 - 22:00
Comarques de l'Anoia, el Bages, Osona, el Solsonès, el Berguedà, el Gironès, el Moianès, el Ripollès, la Garrotxa, l'Alt Empordà, el Baix Empordà, el Pla de l'EstanyL'objectiu de la sessió és debatre sobre les necessitats específiqes dels territors costaners i prioritzar les propostes del Pla Estratègic de l'Alimentació que tenen més impacte en aquest territori a partir dels 4 eixos de treball:
• Un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
• Un sistema propi i arrelat al territori
• Un sistema just, equitatiu i cohesionat
• Un sistema saludable i de confiança
Es tracta d'una sessió de debat en línia en la qual definirem estratègies i actuacions concretes per assolir els objectius del Pla Estratègic de l'Alimentació a partir de les oporunitats i necessitats de les comarques de l'Anoia, el Bages, Osona, el Solsonès, el Berguedà, el Gironès, el Moianès, el Ripollès, la Garrotxa, l'Alt Empordà, el Baix Empordà, el Pla de l'Estany
Denóncia un problèma
Aguest contengut non ei apropriat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...