" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la imatge corporativa dels Mossos d’Esquadra

#imatgecorporativa Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret pel qual es regula la imatge corporativa i la identificació pública dels membres del cos de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra.

Fase 2 de 2
Retorn 13/01/2020 - 13/02/2020
Fases del procés

Funda d'arma reglamentària tipus pernera a efectius d'USC

17/01/2020 11:07  
Actualment hi ha molts companys amb problemes físics relacionats amb la càrrega de pes sobre els malucs, la qual cosa provoca malalties derivades amb el pas dels anys. S'han fet nombrosos estudis de salut laboral relacionats amb el benefici que comportaria suportar el pes de l'arma reglamentària a la cama i no pas als malucs. També els vehicles de que disposem a les nostres unitats no estan adaptats al volum que ocupa l'arma reglamentària, la qual cosa provoca un deteriorament precoç dels seients o de l'ancorat ge del cinturó de seguretat. Per últim, cal remarcar que actualment el procés i les condicions físiques per sol·licitar l'ús de la funda d'arma de camal són molt lentes i complexes.
Referència: II-PROP-2020-01-78050
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/imatgecorporativaMossos/f/2778/proposals/78050/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/imatgecorporativaMossos/f/2778/proposals/78050/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots