" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la imatge corporativa dels Mossos d’Esquadra

#imatgecorporativa Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret pel qual es regula la imatge corporativa i la identificació pública dels membres del cos de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra.

Fase 2 de 2
Retorn 13/01/2020 - 13/02/2020
Fases del procés

Uniformitat més operativa

18/01/2020 03:16  
L'ús de la camisa i el pantaló de pinça, juntament amb les sabates i la gorra de plat, representen una imatge totalment desfasada que no es correspon amb un cos de policia modern com és el cos de Mossos d'Esquadra. Seria més operativa una uniformitat com per exemple uns pantalons tàctics, una camiseta tipus polo (però amb un teixit que no quedi massa arrapat) i unes botes de canya baixa, juntament amb una gorra que es pugui doblegar per guardar en una butxaca.
Referència: II-PROP-2020-01-78072
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/imatgecorporativaMossos/f/2778/proposals/78072/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/imatgecorporativaMossos/f/2778/proposals/78072/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

3 a favor (50.0%)

member-avatar Carles

A favor  Estic totalment d'acord que la roba ha de ser molt més operativa. Només puntualitzar que a banda de ser un tipus de roba actual, el més important és que sigui còmoda i de qualitat, sobretot pel que fa a les botes i que la roba sigui elàstica i no limiti els moviments. Per altra banda, la gorra hauria de ser semblant a la d'altres cossos policials. El projecte de gorra que van presentar fa un temps crec que no es adequat i que hi ha d'altres propostes més operatives. Finalment afegir que la proposta de la funda de l'arma perquè vagi subjecte al camal de la cama per evitar sobrepes seria una altre molt bona idea.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots