" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la imatge corporativa dels Mossos d’Esquadra

#imatgecorporativa Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret pel qual es regula la imatge corporativa i la identificació pública dels membres del cos de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra.

Fase 2 de 2
Retorn 13/01/2020 - 13/02/2020
Fases del procés

Gorra per a usc i actualització disseny boina.

06/02/2020 08:30  
Dotar a tots els agents del cos amb la mateixa gorra operativa que utilitzen unitats com canina, subaquàtica o muntanya. No cal experimentar amb dissenys estranys, quan ja tenim una gorra que està provada, es funcional i amb un bon disseny que podria ser útil per a tots els membres del cos i reforçaria el sentiment de pertinença L'actual gorra de plat es podria mantenir per a comandaments que assisteixen a actes oficials o per a l'uniforme de mitja gala. Pel que fa a la boina, tot i ser un tret característic del cos, caldria actualitzar el seu disseny per a les unitats que utilitzen aquesta peça, ja que l'actual es troba desfasada.

Llistat d'adhesions

i 1 persona més (veure més) (veure menys)
Referència: II-PROP-2020-02-78223
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/imatgecorporativaMossos/f/2778/proposals/78223/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/imatgecorporativaMossos/f/2778/proposals/78223/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots