" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre la imatge corporativa dels Mossos d’Esquadra

#imatgecorporativa Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret pel qual es regula la imatge corporativa i la identificació pública dels membres del cos de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra.

Fase 2 de 2
Retorn 13/01/2020 - 13/02/2020
Fases del procés

Gorra per a efectius de USC i actualització disseny boina.

06/02/2020 09:03  
Per a la nova uniformitat de la que, segons està previst, es dotarà als membres del CME aquest any; es podria utilitzar el mateix disseny de gorra que utilitzen unitats especialitzades com Canina, subaquàtica o Muntanya, que és una peça que ja està provada, és funcional i pràctica per als agents que la utilitzen, i té un disseny actualitzat. Així doncs, no cal experimentar amb dissenys estranys per a la nova gorra per al personal de USC quan ja tenim una peça com aquesta. L'actual gorra de plat es pot mantenir per a comandaments que assisteixen a actes oficials i, com fins ara, per la uniformitat de mitja gala. En relació a la boina, tot i ser un tret característic del cos, caldria una actualització d'aquesta peça per les unitats que la utilitzen, com ARRO, i dotar-los d'una peça amb un disseny similar al de l'actual boina de BRIMO.
Referència: II-PROP-2020-02-78225
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/imatgecorporativaMossos/f/2778/proposals/78225/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/imatgecorporativaMossos/f/2778/proposals/78225/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots