" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre l'Avantprojecte de la llei d'addiccions

Millora de la protecció de la població davant els riscos associats al consum de tabac, alcohol, altres drogues i dels usos no saludables de les tecnologies de la informació i la comunicació, els jocs i les apostes

Fase 2 de 2
Retorn 21/08/2020 - 06/09/2021
Fases del procés

Contribució d’UPEV a l’Avantprojecte de llei d’addiccions del Govern de Catalunya

12/05/2020 21:12  
En UPEV som defensors de la transparència i l'evidència científica, pilars en què s'ha de sostenir qualsevol legislació, i considerem que mitjançant una legislació que no sigui excloent envers la tecnologia més nova en matèria de consum de nicotina i que entengui, aprofiti i maximitzi l'evidència científica al voltant d'aquests nous productes, pugui situar Catalunya amb les xifres més baixes de malalties derivades de el consum de cigarretes per combustió.
Número d'adhesions15

Referència: II-PROP-2020-05-78372
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleiaddiccions/f/2831/proposals/78372/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleiaddiccions/f/2831/proposals/78372/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (33.3%)

A favor  vapear és una eina eficaç, segura i revolucionària contra el tabaquisme! vapear no és fumar! ni hi ha tabac ni es produeix combustió pel que suposa una important reducció de danys per als fumadors acèrrims i una excel·lent eina per reduir i abandonar el tabaquisme!

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Para legislar hay que conocer. El Vapeo es una herramienta que sirve como terapia de reemplazo de nicotina dirigido a los fumadores que habiendo utilizado otros medios para dejar de fumar no lo han logrado.
Si preguntan a los vapeadores les dirán que antes eran fumadores y que gracias al vapeo han dejado de fumar. Les dirán que se sienten con mayor capacidad pulmonar y mayor resistencia física, les dirán que han recuperado el olfato y el gusto. En definitiva que tienen mejor calidad de vida.
Una Ley debe existir por el bien común. Equiparar el vapeo al tabaco es alejar a los fumadores de esta herramienta que salva vidas y eso sería un error con graves consecuencias.
La lacra del tabaco se puede erradicar promoviendo y ayudando a que el Vapeo se conozca como herramienta de reducción del daño producido por el tabaco.
El vapeo salva vidas. El tabaco mata.
Hay suficientes evidencias científicas que justifican que el vapeo sea considerado Herramienta de Reducción de daños.
Gracias!

Necessitem donar resposta efectiva als fumadors, que no poden o no volen deixar de fumar, cap a alternatives menys nocives que el tabac, és la reducció del risc la que ha salvat milions de vides en altres addiccions i pot fer el mateix amb el tabaquisme.
Des de la nostra empresa fabriquem líquids que exportem a més de 20 països sota els controls i registres de la UE des de fa gairebé 8 anys, estem orgullosos d'haver aconseguit que milers de fumadors hagin deixat de fumar amb Drops perquè tenim gravat a foc que un de cada dos fumadors morirà de mort prematura a conseqüència del tabac, mentre que el vapeig redueix els seus riscos en més d'un 95%

A favor  

vapear és una eina eficaç, segura i revolucionària contra el tabaquisme! vapear no és fumar! ni hi ha tabac ni es produeix combustió pel que suposa una important reducció de danys per als fumadors acèrrims i una excel·lent eina per reduir i abandonar el tabaquisme!

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...