" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de Llei del patrimoni cultural català

#lleipatrimonicultural Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei del patrimoni cultural català

Fase 2 de 2
Retorn 23/01/2024 - 23/03/2024
Fases del proceso

Més conservadors-restauradors als arxius. Conservadors i Restauradors de Fotografia diferents a Document. Actualització dels llocs de treball.

20/01/2024 19:34  

L'oferta laboral dels CiR és molt escasa.S'han jubilat gent i no es renoven les plaçes de funcionariat.El treball de interins queda reservat a un contracte de 3 anys no repetible.
Per exemple a l'AFB cal un CiR en plantilla,sols tenen conservador no restaurador. Eren 16 persones i ara són 8 treballadors.
Cal especialistes pel tipus d'obres dipositades.
Calen llocs d'especialistes en CiR de fotografia, no existeix cap i s'ha de considerar diferent a Document.En relació als estudis

Número de adhesiones7

Referencia: II-PROP-2024-01-88048
Versión 1 (de 1) ver otras versiones

Compartir enlace:

Por favor, pega este código en tu página:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleipatrimonicultural/f/3998/proposals/88048/embed.js?locale=es"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleipatrimonicultural/f/3998/proposals/88048/embed.html?locale=es" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentarios más votados

2 a favor (100.0%)

member-avatar DAVID

A favor  Un arxiu, amb fotografia als seus dipòsits, hauria de disposar d'un lloc de traball a l'especialitat de fotografia de manera titulada. Tots els arxius han de tenir Conservadors i Restauradors. Per exemple, el de Sabadell no en disposa, la Maternitat, El Fotogràfic de Barcelona té conservador però no restaurador, el de l'Ebre tampoc, cal la relació dels estudis i la feina amb el material dipositat. Això facilitaría la conservació i intervenció dels seus materials dipositats.

0 en contra (0.0%)

No se han encontrado comentarios con votos

A favor  

Un arxiu, amb fotografia als seus dipòsits, hauria de disposar d'un lloc de traball a l'especialitat de fotografia de manera titulada. Tots els arxius han de tenir Conservadors i Restauradors. Per exemple, el de Sabadell no en disposa, la Maternitat, El Fotogràfic de Barcelona té conservador però no restaurador, el de l'Ebre tampoc, cal la relació dels estudis i la feina amb el material dipositat. Això facilitaría la conservació i intervenció dels seus materials dipositats.

A favor  

Cal tenir un treballador titulat especialitzat segons la tipologia de material que pot admetre un dipòsit.

Deja tu comentario

Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.

Cargando los comentarios ...