" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Fase 3 de 3
Retorn 03/12/2021 - 04/05/2022
Fases del procés

Turisme i desenvolupament sostenible

15/11/2021 12:46  
L'IEET es reparteix entre els ens locals i la Generalitat per tal que es destinin a actuacions relacionades amb el desenvolupament del turisme. Normativament es poden regular alguns àmbits als quals s'han de destinar part d'aquests fons percebuts. Les zones menys desenvolupades acaben rebent menys fons, ja que generen menys. S'hauria de regular que un percentatge del fons es dediqués al desenvolupament de les zones menys afavorides, i sobretot, a les zones en risc de despoblament

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions2

Referència: II-PROP-2021-11-82933
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/lleiturisme/f/3323/proposals/82933/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/lleiturisme/f/3323/proposals/82933/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Un punt en el que s'hauria d'actuar es amb el tema de la contaminació i una de les accions més adient podría ser modernitzant el Port de Barcelona amb carregadors electrics per als vaixells prohibint tenir els motors encesos un cop aturats a la ciutat.
També seria interessant netejar la ciutat, a nivel carrers i edificis, pero no només al centre si no a tot arreu, cal tornar a posar maca la ciutat.

Les llars compartides a les zones històriques de la ciutat n'afavoreixen la seva conservació ja que les persones residents orienten i fan que les persones visitants coneguin i estimin el lloc, per contra els establiments unicament hotelers deshumanitzen i acullen sense connectar amb el barri i la ciutat real, sols es valora allò que te un rellevant interès turistic i el massifiquen, alhora que desvaloritzen lo quotidià de la ciutat i del centre històric.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...