Information about the cookies used on the website
We use cookies on our website to improve the performance and content of the site. The cookies enable us to provide a more individual user experience and social media channels.
" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l’avantprojecte de llei de turisme

Phase 3 of 3
Retorn 03/12/2021 - 04/05/2022
Process phases

Changes at "La nova llei de Turisme hauria de tenir en compte i fomentar la promoció de les activitats enoturístiques "

Title

  • +{"ca"=>"La nova llei de Turisme hauria de tenir en compte i fomentar la promoció de les activitats enoturístiques "}
  • +{"ca"=>"La nova llei de Turisme hauria de tenir en compte i fomentar la promoció de les activitats enoturístiques "}
Deletions
Additions
  • +{"ca"=>"La nova llei de Turisme hauria de tenir en compte i fomentar la promoció de les activitats enoturístiques "}
Deletions
Additions
  • +{"ca"=>"La nova llei de Turisme hauria de tenir en compte i fomentar la promoció de les activitats enoturístiques "}

Body

  • +["Des dels cellers i diverses entitats, entre elles l'Associació Vinícola Catalana, s’estan potenciant activitats relacionades amb l’enoturisme. La mateixa LLEI 2/2020, del 5 de març, de la vitivinicultura ja referencia “La potenciació de l’enoturisme com a factor de creació d'ocupació i de posada en valor de la cultura del vi. Per a això, s'ha de crear una taula de treball amb els diferents agents de la cadena alimentària del vi i les entitats turístiques que es consideri pertinent.”"]
  • +["Des dels cellers i diverses entitats, entre elles l'Associació Vinícola Catalana, s’estan potenciant activitats relacionades amb l’enoturisme. La mateixa LLEI 2/2020, del 5 de març, de la vitivinicultura ja referencia “La potenciació de l’enoturisme com a factor de creació d'ocupació i de posada en valor de la cultura del vi. Per a això, s'ha de crear una taula de treball amb els diferents agents de la cadena alimentària del vi i les entitats turístiques que es consideri pertinent.”"]
Deletions
Additions
  • +["Des dels cellers i diverses entitats, entre elles l'Associació Vinícola Catalana, s’estan potenciant activitats relacionades amb l’enoturisme. La mateixa LLEI 2/2020, del 5 de març, de la vitivinicultura ja referencia “La potenciació de l’enoturisme com a factor de creació d'ocupació i de posada en valor de la cultura del vi. Per a això, s'ha de crear una taula de treball amb els diferents agents de la cadena alimentària del vi i les entitats turístiques que es consideri pertinent.”"]
Deletions
Additions
  • +["Des dels cellers i diverses entitats, entre elles l'Associació Vinícola Catalana, s’estan potenciant activitats relacionades amb l’enoturisme. La mateixa LLEI 2/2020, del 5 de març, de la vitivinicultura ja referencia “La potenciació de l’enoturisme com a factor de creació d'ocupació i de posada en valor de la cultura del vi. Per a això, s'ha de crear una taula de treball amb els diferents agents de la cadena alimentària del vi i les entitats turístiques que es consideri pertinent.”"]
Version number 1 out of 1 Show all versions Go back to proposal
Version author
Avatar: Associació Vinícola Catalana Associació Vinícola Catalana
Version created at 01/12/2021 09:07

You need to enable all cookies in order to see this content.

Change cookie settings