Information about the cookies used on the website
We use cookies on our website to improve the performance and content of the site. The cookies enable us to provide a more individual user experience and social media channels.
" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre el desenvolupament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Consulta pública prèvia a l’elaboració del Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Phase 2 of 2
Retorn ? - ?
Process phases

Proposta Gremi d'Hotels de Barcelona

05/02/2021 17:02  
En relació al Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris, el Gremi d’Hotels de Barcelona prioritza tenir en consideració els següents quatre punts que acompanyem en document adjunt.
Endorsements count0

Reference: II-PROP-2021-02-80375
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/malbaratament/f/3006/proposals/80375/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/malbaratament/f/3006/proposals/80375/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0%)

No comments with votes found

0 against (0%)

No comments with votes found

0 comments

Loading comments ...

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...

You need to enable all cookies in order to see this content.

Change cookie settings