" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre el desenvolupament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Consulta pública prèvia a l’elaboració del Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Fase 2 de 2
Retorn ? - ?
Veure les fases

13 propostes

El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.

Estat
Origen
La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona com a entitat que representa el sector de...
Proposo que aquests programes d'educació que obligatòriament han d'establir els serveis d'àpats o...
Des de la Federació seguim amb molt interès el desenvolupament de la Llei de prevenció de les...
En relació al Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de...
El meu nom és Isabel Coderch. Soc especialista en hostaleria sostenible i una de les meves àrees...
Com a organització empresarial representativa del sector agroalimentari de Catalunya duem a terme...
Des de la Fundació Espigoladors creiem i donem suport al desenvolupament de la llei i al...
  • Creat el
    01/02/2021
  • 0
  • Número de comentaris: 0
S'adjunten les aportacions de l'ACM a la consulta pública prèvia del reglament de desenvolupament...
Som unes quantes entitats socials que treballem amb el malbaratament alimentari i aportem les...