Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
" class="part-icon-bars">

Procés participatiu de l'espai de menjador escolar

#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia

Fase 3 de 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Fases del procés

Supervisar Comedores Escolares con una frecuencia mensual

25/05/2019 15:11  
Fundamental cumplir la Ley SAN 2011, donde se especifica que los menús deben estar Supervisados por un Dietista-Nutricionista (D-N), es decir, que acuda al centro escolar: vigilar, comunicar, formar, mejorar. Obligatorio la creación comisión de comedor (alumnos, padres, cocineros y profesores). La ley no dice que frecuencia, pero debería hacerse como mínimo 1 vez al mes. Lo ideal sería que el D-N formase parte del centro escolar, se pueden hacer infinidad de acciones dirigidas a mejorar la salud
3 Suports
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2019-05-75684
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75684/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75684/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Carregant els comentaris ...

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...

Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.

Canviar la configuració de les galetes