Information about the cookies used on the website
We use cookies on our website to improve the performance and content of the site. The cookies enable us to provide a more individual user experience and social media channels.
" class="part-icon-bars">

Procés participatiu de l'espai de menjador escolar

#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia

Phase 3 of 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Process phases

Eix 3 , cuina a l'escola

30/06/2019 17:52  
Es dona a entendre que la linea freda és més segura que la cuina in situ. No estic d'acord en aquesta afirmació. Les messures d'higiene son exigibles en tots els models i la cuina en el centre, tenen revisions periódiques per part del departament de Sanitat per que siguin higiéniques i segures. Fer creure que la línea freda és més segura és fals i perjudica a les cuines dels centres. Soposo que hi han dates contrastables sobre incidents higiénics. Que es pobliquín i valorem.
8 Supports
Endorsements count0

Reference: II-PROP-2019-06-75844
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75844/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75844/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0%)

No comments with votes found

0 against (0%)

No comments with votes found

0 comments

Loading comments ...

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...

You need to enable all cookies in order to see this content.

Change cookie settings