" class="part-icon-bars">

Procés participatiu de l'espai de menjador escolar

#Espaidemigdia Construïm junts l'espai de migdia

Phase 3 of 3
Conclusions i retorn 16/11/2019 - 31/03/2020
Process phases

Eix 3 , cuina a l'escola

30/06/2019 17:52  
Es dona a entendre que la linea freda és més segura que la cuina in situ. No estic d'acord en aquesta afirmació. Les messures d'higiene son exigibles en tots els models i la cuina en el centre, tenen revisions periódiques per part del departament de Sanitat per que siguin higiéniques i segures. Fer creure que la línea freda és més segura és fals i perjudica a les cuines dels centres. Soposo que hi han dates contrastables sobre incidents higiénics. Que es pobliquín i valorem.
8 Supports
Endorsements count0

Reference: II-PROP-2019-06-75844
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75844/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/menjadors-escolars/f/2503/proposals/75844/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0%)

No comments with votes found

0 against (0%)

No comments with votes found

0 comments

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...