" class="part-icon-bars">

Participació en el Pla funcional assistencial del futur Campus de Salut de la Regió Sanitària de Girona

Participació de la ciutadania en relació amb el projecte del nou Campus de Salut de Girona

Fase 2 de 2
Descripció de la fase 2 14/06/2023 - 30/11/2023
Veure les fases
Ajuda

Son debats estructuradi sus politiques publiques entà incorporar es votzes dera ciutadania enes decisions deth Govèrn. Eth Govèrn aquerís eth compromís d’escotar-les, incorporar-les quan sigue procedent e explicar entara ciutadania es decisions prenudes, enriquides damb aguesta participacion.


Podetz hèr es vòstes aportacions en linha, assistir a sessions presenciaus o consultar es aportacions d’auti participaires.

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Procés

El Servei Català de la Salut elabora el projecte del futur Campus de Salut de Girona, que inclourà el nou Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta, en substitució de l’edifici actual. Es tracta d’un projecte cabdal per a les comarques gironines i per al conjunt de Catalunya.

El Campus s’ubicarà en uns terrenys propers a l’Hospital Santa Caterina i inclourà, també, la construcció d’edificis de recerca, innovació i docència.

Actualment, ha finalitzat la redacció del Pla funcional assistencial del nou Hospital, que defineix l’estructura i l’organització dels serveis, el disseny dels espais, etc. Aquest Pla és la base per a què, posteriorment, es faci el projecte arquitectònic que determinarà com serà el futur Hospital.

Per aquest motiu ha estat clau incorporar al Pla la perspectiva de les persones usuàries i de la ciutadania interessada a través de la seva participació activa, tal com s’ha fet amb els professionals de l'Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta i de l'Hospital Santa Caterina.  

 

Objectius del procés participatiu que s'ha dut a terme

·      Determinar els aspectes prioritaris, tant per a persones usuàries com per a ciutadania, que cal tenir en compte en la redacció del Pla funcional.

·      Incorporar l’experiència de les persones usuàries i de la ciutadania en el projecte del nou Hospital.

·      Recollir propostes de millora a tenir en compte en el futur Hospital.


Com s’hi ha participat?

 El procés participatiu s'ha desenvolupat en dues fases:

 ·     Un formulari en línia que ha recollit les preferències sobre aspectes com l'accés i la mobilitat externa; les característiques dels serveis i dels espais,segons la percepció de l'usuari (zona d’informació, sales d’espera, consultes, habitacions, etc.); la relació amb l’entorn; la privacitat; les noves tecnologies; etc., així com comentaris i aportacions.

·      Una dinàmica participativa amb ciutadania interessada que ha reunit aportacions relacionades amb aspectes que repercuteixen en el disseny i l’estructura assistencial del nou Hospital.

 

Resultat

La Regió Sanitària de Girona elabora un document de resultats al finalitzar el procés participatiu, que s’adreça principalment a les persones que hi han pres part i a les qui hi tenen interès.

Documents restacadi

Què es decideix El Pla funcional assistencial del nou Hospital del Campus de Salut de Girona, que substituirà l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta.
Qui participa Usuaris, ciutadans i teixit associatiu de Girona interessats en el disseny del Pla funcional
Com es decideix A través de diferents metodologies, segons la fase participativa
Àrea Departament de Salut
Àmbit Salut
Unitat promotora Servicio Catalán de la Salud. Región Sanitaria de Girona.
Entitats dinamitzadores Secretaria d'Atenció Sanitària i Participació. Departament de Salut.
Disposa de retorn
Data d'inici Lo 20 de març de 2023
Data de finalització Lo 30 de novembre de 2023
Referència: II-PART-2023-02-557

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/noutrueta/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/noutrueta/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>