" class="part-icon-bars">

Òrgans de coordinació i col·laboració i òrgans consultius de cooperació al desenvolupament

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret pel qual es regulen els òrgans de coordinació i col·laboració i els òrgans consultius de la Llei 26/2001, de 31 de desembre, de cooperació al desenvolupament.

Fase 2 de 2
Retorn 01/04/2024 - 30/04/2024
Fases del procés

Un Consell de cooperació més representatiu territorialment

27/03/2024 09:29  

Actualment el decret de reglament vigent de l'òrgan, pel que fa a la seva composició, atorga 6 vocalies "sis vocals representants de les ONG, designats de forma concertada per la Federació Catalana d'ONG per al Desenvolupament, la Federació Catalana d'ONG per la Pau, la Federació Catalana d'ONG pels Drets Humans, la Coordinadora d'ONG Solidàries de les comarques gironines i l'Alt Maresme, la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida i la Coordinadora d'ONGD de Tarragona". Per tal de garantir una representativitat territorial real considerem que caldria:

  • vocalies nominatives. Cada demarcació ha de veure reflectit en el reglament la potestat de tenir vocalia, buscant una fórmula que fos equitativa en el repartiment.
  • augmentar el nombre de vocalies. Ara les ONG només són 6 del total de 33 membres (sense comptar presidència. vicepresidència i secretaria).Com a mínim, haurien de ser-ne 8-10.
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2024-03-88586
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/organs-cooperacio-desenvolupament/f/4040/proposals/88586/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/organs-cooperacio-desenvolupament/f/4040/proposals/88586/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...