" class="part-icon-bars">

Pacte Nacional per la Llengua. Procés participatiu

Reconsiderarem pressupòsits, revisarem polítiques, renovarem compromisos i preveurem línies d’actuació per al futur per convertir la llengua en un punt de trobada i en una eina de cohesió social

Fase 3 de 3
Retorn 01/10/2022 - 03/10/2022
Fases del procés

Impulsar una campanya de sensibilització per conscienciar de la importància de parlar català a les persones nouvingudes

04/07/2022 13:12  

Promoure una campanya de sensibilització lingüística multimèdia de gran abast que faci valdre el compromís i l’hàbit de mantenir el català en les converses amb persones nouvingudes no catalanoparlants. El propòsit de l’acció és conscienciar sobre la situació de la llengua i el paper clau de la ciutadania per tal d’establir uns hàbits lingüístics que permetin augmentar l’ús social del català.

La campanya s’adreçaria especialment a persones catalanoparlants. Per les persones no catalanoparlants, s'inclouria a persones referents que han adoptat el català. En aquest sentit, s’exposarien diverses visions i arguments per parlar el català vinculades a elements com la integració social, l’ascensor social, l’ajuda mútua o el prestigi de la llengua, entre d’altres.


Trobades relacionades:

Sessió deliberativa. Eix 3. Cohesió social i acolliment (En línia)
13 Juny 2022
17:00 - 19:00
Aquesta sessió forma part del procés participatiu del Pacte Nacional per la Llengua. Es farà en línia i cal inscripció prèvia (places limitades a 50). L’objectiu de la sessió serà deliberar conjuntament sobre la situació de la llengua catalana en l’eix objecte de debat i consensuar propostes per millorar-la entre tots els participants. Per preparar la sessió trobareu informació a la pàgina Situació de la llengua, especialment en l’informe Un marc sociolingüístic igualitari per a la llengua catalana i al resum tèmatic Cohesió social i acolliment.
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2022-07-84302
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/pacte-nacional-llengua/f/3462/proposals/84302/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/pacte-nacional-llengua/f/3462/proposals/84302/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...