Sessions de proximitat
Qualsevol entitat formalment constituïda, però també qualsevol grup de persones sense necessitat de ser una associació, pot organitzar una sessió de proximitat, de caràcter autoorganitzat, que condueixi a unes propostes que formaran part del procés participatiu.
A continuació, trobareu els passos necessaris per organitzar una sessió de proximitat:
1. Informació
Cal que us informeu sobre la situació del català, especialment en aquell àmbit que vulgueu tractar a la sessió. Trobareu tota la informació en aquesta pàgina: Situació de la llengua.
2. Organització
Cal que organitzeu la sessió, tant a efectes de difusió prèvia com de logística i funcionament. En aquesta guia trobareu informacions que us seran ben útils.
3. Programació
Quan ja tingueu lloc i hora, cal que carregueu la sessió a l'agenda del procés participatiu, mitjançant aquest formulari. En fer-ho heu de marcar l’opció "Sí" al primer camp ("L'activitat proposada és una sessió de proximitat"). Rebreu un correu electrònic amb un codi d’identificació de la sessió que haureu de consignar quan feu la proposta.
Us suggerim que, quan finalitzi la sessió, tots els participants emplenin aquesta valoració.
4. Difusió i material gràfic
Per fer-ne la difusió, podeu utilitzar els materials que trobareu en aquest apartat.
Identificador del Pacte Nacional per la Llengua. PNG [54,57 kB ]
Identificador del Pacte Nacional per la Llengua. JPG [141,89 kB ]
Plantilla de cartell. PDF [5,92 MB ] Amb marques de tall per imprimir
5. Proposta
Un cop feta la sessió, podreu fer-nos arribar la proposta mitjançant aquest formulari. Per poder-la identificar, indiqueu-nos el codi de sessió que vau rebre quan la vau informar a l'agenda.
Tutorial vídeo per a la presentació d'una proposta fruit d'una sessió de proximitat (Vídeo: Com podem fer una proposta col·lectiva?)
Compartir