Information about the cookies used on the website
We use cookies on our website to improve the performance and content of the site. The cookies enable us to provide a more individual user experience and social media channels.
" class="part-icon-bars">

Participació ciutadana per a l'elaboració del Reglament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Aquesta iniciativa pretén reduir les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Phase 2 of 2
Fase de retorn 20/07/2023 - 20/08/2023
Process phases

Changes at "Restauració col·lectiva"

Title

  • +{"ca"=>"Restauració col·lectiva"}
  • +{"ca"=>"Restauració col·lectiva"}
Deletions
Additions
  • +{"ca"=>"Restauració col·lectiva"}
Deletions
Additions
  • +{"ca"=>"Restauració col·lectiva"}

Body

  • +["

    A nivell de restauració col·lectiva seria convenient ajudar per crear cercles amb el menjar que es malbarata, sobretot en grans cuines com poden ser escoles, hospitals, hotels, etc. Hi ha menjar que no s'arriba a emplatar i servir i que està en perfectes condicions que es podria seguir consumint. Caldria ajudar a adaptar a nivell higiene, conservació i transport i obligar que aquest menjar continués circulant i es distribuís a una entitat social.

    "]
  • +["<p>A nivell de restauració col·lectiva seria convenient ajudar per crear cercles amb el menjar que es malbarata, sobretot en grans cuines com poden ser escoles, hospitals, hotels, etc. Hi ha menjar que no s'arriba a emplatar i servir i que està en perfectes condicions que es podria seguir consumint. Caldria ajudar a adaptar a nivell higiene, conservació i transport i obligar que aquest menjar continués circulant i es distribuís a una entitat social.</p>"]
Deletions
Additions
  • +["

    A nivell de restauració col·lectiva seria convenient ajudar per crear cercles amb el menjar que es malbarata, sobretot en grans cuines com poden ser escoles, hospitals, hotels, etc. Hi ha menjar que no s'arriba a emplatar i servir i que està en perfectes condicions que es podria seguir consumint. Caldria ajudar a adaptar a nivell higiene, conservació i transport i obligar que aquest menjar continués circulant i es distribuís a una entitat social.

    "]
Deletions
Additions
  • +["<p>A nivell de restauració col·lectiva seria convenient ajudar per crear cercles amb el menjar que es malbarata, sobretot en grans cuines com poden ser escoles, hospitals, hotels, etc. Hi ha menjar que no s'arriba a emplatar i servir i que està en perfectes condicions que es podria seguir consumint. Caldria ajudar a adaptar a nivell higiene, conservació i transport i obligar que aquest menjar continués circulant i es distribuís a una entitat social.</p>"]
Version number 1 out of 1 Show all versions Go back to proposal
Version author
Avatar: Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya
Version created at 22/03/2023 16:37

You need to enable all cookies in order to see this content.

Change cookie settings