" class="part-icon-bars">

Pla Director Urbanístic Logis Empordà

#LogisEmporda Pla Director Urbanístic d'Activitat Econòmica del LOGIS Empordà

Fase 2 de 3
Deliberació 07/06/2024 - 16/09/2024
Veure les fases

Informació ferroviària

13/07/2024 23:34  

El plànol adjunt està tret de la web del port de Barcelona:

https://www.portdebarcelona.cat/ca/negoci-i-serveis/serveis/serveis-intermodals/terminals-maritimes-interiors/terminal-intermodal-0

És vigent aquest plànol? Com s'ha d'interpretar? S'hi observen diverses coses:

Estació intermodal a Siurana (s'entén que és la de Tonyà del PDU?), l'antiga intermodal de Vilamalla que ja sabem que tornarà a ser operativa i continua existint la intermodal de Logis Empordà aquest cop de proporcions gegantines.

Veiem noves variants ferroviàries: tenim la ja licitada variant nord, a més s'hi fa la variant est igualment per a mercaderies (paraŀlela al cinturó de ronda) però a més es fa una nova línia a la terminal de Vilamalla, és a dir si ara el revolt fa el sentit Sud, es fa paraŀlel un revolt per fer el sentit nord.

En resum: tres estacions intermodals i tres variants ferroviàries.

Expliqueu-nos-ho.

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2024-07-88990
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/pduaelogisemporda/f/4082/proposals/88990/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/pduaelogisemporda/f/4082/proposals/88990/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Fòtos restacades

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Conversa amb Prou PDUAELE

Doncs ja ens han confirmat que la variant est continua vigent.
Voleu dir que un govern en funcions el partit del qual s'ha fotut una immensa patacada electoral i que se la fotrà encara més forta si hi ha repetició d'eleccions, que es troba en plena crisi interna, hauria d'aprovar una barbaritat així que no ha sigut votada per ningú, sense suport dels ajuntaments, i abans de sortir de la Generalitat, malversant, a més, els diners del contribuent?

El que no sabeu vosaltres, és que tot això és el projecte megalòman de Joan Armangué (PSC) qui va ser alcalde de Figueres. El seu successor va ser Santi Vila (CiU), un home sense idees però amb ambició de fer carrera i un cop va arribar a la conselleria de Territori va impulsar el projecte de l'Armangué. Els següents alcaldes (fossin Junts o ERC) tampoc tenien cap idea per Figueres i van continuar aplicant el projecte del PSC.

La consellera, per part seva, no sap res de res. És allà per cobrar un sou i omplir un càrrec i com a màxim impulsar alguna cosa seva/del seu partit. Però un cop engeguen la maquinària burocràtica tot funciona sol amb el cos de funcionaris. La consellera no sap ni que existeixen els pobles implicats en aquest PDU.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...