Information about the cookies used on the website
We use cookies on our website to improve the performance and content of the site. The cookies enable us to provide a more individual user experience and social media channels.
" class="part-icon-bars">

Pressupostos participatius DA 2025

Per fer propostes de serveis i projectes de millora de l'espai de treball del Districte Administratiu

Phase 3 of 6
Debat 01/11/2024 - 20/11/2024
Process phases

Changes at "Creació i manteniment d’un hort ecològic al davant de la cafeteria"

Title

  • +{"ca"=>"Creació i manteniment d’un hort ecològic al davant de la cafeteria"}
  • +{"ca"=>"Creació i manteniment d’un hort ecològic al davant de la cafeteria"}
Deletions
Additions
  • +{"ca"=>"Creació i manteniment d’un hort ecològic al davant de la cafeteria"}
Deletions
Additions
  • +{"ca"=>"Creació i manteniment d’un hort ecològic al davant de la cafeteria"}

Body

  • +["

    Proposem la creació i manteniment d’un hort ecològic davant la cafeteria, aprofitant les zones amb terra i els terraplens propers. L’acció inclou el condicionament de l’espai (preparació del sòl, instal·lació de reg) per cultivar verdures i hortalisses de temporada, que s’utilitzaran en els menús diaris de la cafeteria. El projecte serà semi-col·laboratiu: les treballadores dels departaments podran participar voluntàriament en la cura de l’hort, mentre que les treballadores de jardineria supervisaran i realitzaran les tasques tècniques. L’hort aportarà productes frescos i ecològics, millorant l’alimentació del personal i reduint la petjada de carboni. A més, afavorirà la cohesió i la interacció entre departaments, fomentant un entorn de treball més saludable. Serà un exemple d’ecologia urbana, demostrant el compromís amb la sostenibilitat i el benestar laboral. El cost total del projecte és de 50.000€, incloent la preparació del terreny, materials i manteniment durant dos anys

    "]
  • +["<p>Proposem la creació i manteniment d’un hort ecològic davant la cafeteria, aprofitant les zones amb terra i els terraplens propers. L’acció inclou el condicionament de l’espai (preparació del sòl, instal·lació de reg) per cultivar verdures i hortalisses de temporada, que s’utilitzaran en els menús diaris de la cafeteria. El projecte serà semi-col·laboratiu: les treballadores dels departaments podran participar voluntàriament en la cura de l’hort, mentre que les treballadores de jardineria supervisaran i realitzaran les tasques tècniques. L’hort aportarà productes frescos i ecològics, millorant l’alimentació del personal i reduint la petjada de carboni. A més, afavorirà la cohesió i la interacció entre departaments, fomentant un entorn de treball més saludable. Serà un exemple d’ecologia urbana, demostrant el compromís amb la sostenibilitat i el benestar laboral. El cost total del projecte és de 50.000€, incloent la preparació del terreny, materials i manteniment durant dos anys</p>"]
Deletions
Additions
  • +["

    Proposem la creació i manteniment d’un hort ecològic davant la cafeteria, aprofitant les zones amb terra i els terraplens propers. L’acció inclou el condicionament de l’espai (preparació del sòl, instal·lació de reg) per cultivar verdures i hortalisses de temporada, que s’utilitzaran en els menús diaris de la cafeteria. El projecte serà semi-col·laboratiu: les treballadores dels departaments podran participar voluntàriament en la cura de l’hort, mentre que les treballadores de jardineria supervisaran i realitzaran les tasques tècniques. L’hort aportarà productes frescos i ecològics, millorant l’alimentació del personal i reduint la petjada de carboni. A més, afavorirà la cohesió i la interacció entre departaments, fomentant un entorn de treball més saludable. Serà un exemple d’ecologia urbana, demostrant el compromís amb la sostenibilitat i el benestar laboral. El cost total del projecte és de 50.000€, incloent la preparació del terreny, materials i manteniment durant dos anys

    "]
Deletions
Additions
  • +["<p>Proposem la creació i manteniment d’un hort ecològic davant la cafeteria, aprofitant les zones amb terra i els terraplens propers. L’acció inclou el condicionament de l’espai (preparació del sòl, instal·lació de reg) per cultivar verdures i hortalisses de temporada, que s’utilitzaran en els menús diaris de la cafeteria. El projecte serà semi-col·laboratiu: les treballadores dels departaments podran participar voluntàriament en la cura de l’hort, mentre que les treballadores de jardineria supervisaran i realitzaran les tasques tècniques. L’hort aportarà productes frescos i ecològics, millorant l’alimentació del personal i reduint la petjada de carboni. A més, afavorirà la cohesió i la interacció entre departaments, fomentant un entorn de treball més saludable. Serà un exemple d’ecologia urbana, demostrant el compromís amb la sostenibilitat i el benestar laboral. El cost total del projecte és de 50.000€, incloent la preparació del terreny, materials i manteniment durant dos anys</p>"]
Version number 1 out of 2 Show all versions Go back to proposal
Version author
Avatar: Gisela Torrents Monegal Gisela Torrents Monegal
Version created at 04/10/2024 19:05

You need to enable all cookies in order to see this content.

Change cookie settings