" class="part-icon-bars">

Pressupostos participatius i tercer sector ambiental

Procés per decidir com enfortir les entitats ambientals catalanes al 2019 i promoure la implicació de la ciutadania amb la natura

Phase 6 of 6
Execució de les accions pendents de realitzar 20/01/2020 - 31/12/2020
Process phases

Budget rules

  • Assign at least €7,500 to the projects you want and vote according to your preferences to define the budget.
Total budget €75,000
0%
0%
Assigned: €0

Projectes a votació

Maximum budget exceeded

This project exceeds the maximum budget and can not be added. If you want, you can delete a project you have already selected, in order to be able to vote again according to your preferences.

Confirm vote

These are the projects you have chosen to be part of the budget.

If you change your mind, you can change your vote later.

Organització d'accions complementàries a l'Exposició SomNatura

Budget €14,000
Reference: II-PROJ-2019-02-5

Share link:

Antecedents: S’ha detectat que a l’Exposició Som Natura, inaugurada recentment i allotjada al Museu de Ciències Naturals de Barcelona, es dóna molt poca visibilitat a la tasca que realitzen les entitats ambientals per a la conservació del medi ambient. 

Objectiu: En el marc de l’Exposició Som Natura es vol donar visibilitat a les accions de voluntariat ambiental organitzades per les entitats, com a una opció més d’implicació ciutadana per a la conservació de la natura.

Accions relacionades: Organitzar un cicle d’activitats de voluntariat, exclusives per als visitants de l’Exposició, vinculades a l’àmbit 6 (Actuem) i 7 (Vols participar en projectes d’estudi de la diversitat natural?) de l’exposició. Les activitats tindran lloc entre maig i novembre de 2019. 

Com a resultats d’aquesta activitat s’estima: 

– Els visitants de l’exposició hauran conegut les tasques de les entitats ambientals per la conservació de la natura mitjançant el voluntariat ambiental.

– Els participants a les jornades de voluntariat hauran pogut contribuir a conservar la diversitat natural de Catalunya.