" class="part-icon-bars">

Pressupostos participatius i tercer sector ambiental

Procés per decidir com enfortir les entitats ambientals catalanes al 2019 i promoure la implicació de la ciutadania amb la natura

Fase 6 de 6
Execució de les accions pendents de realitzar 20/01/2020 - 31/12/2020
Veure les fases

Regles de votació

  • Assigna com a mínim 7.500 € als projectes que vulguis i vota segons les teves preferències per a definir el pressupost.
Pressupost total 75.000 €
0%
0%
Assignat: 0 €

Pressupostos

Pressupost excedit

Aquest projecte sobrepassa el pressupost màxim i no es pot afegir. Si ho desitges, pots eliminar un projecte ja seleccionat per afegir aquest o votar d'acord amb les teves preferències.

Confirmar vot

Aquests són els projectes que has seleccionat per formar part del pressupost.

Hi estàs d'acord? Un cop hagis confirmat el teu vot, no podràs canviar-lo.

Elaboració d'una guia de models de gestió compartida de finques agràries i forestals per a la seva reconversió en centres agroecològics, culturals i educatius

Pressupost 12.100 €
Referència: II-PROJ-2019-02-7

Compartís eth ligam:

Creació d’una guia de model/s de gestió compartida de finques i explotacions agràries i forestals per facilitar la seva reconversió en centres agroecològics, culturals i educatius, que tinguin la preservació i millora de la biodiversitat i la sostenibilitat com a prioritat. 

Acció que s'ha de relacionar amb el desenvolupament econòmic rural, i l’economia verda i circular. Aquesta guia hauria d’incloure també models reals d’èxit i unes sessions de formació territorials per a facilitar la divulgació i implementació de noves i innovadores propostes, per reforçar les iniciatives de conservació privada, cogestió i custòdia.

Accions relacionades:

• Formació del grup de treball (multiprofessional), propietaris masovers i tècnics.

• Jornades de treball (fase participació)

• Jornada tècnica de presentació i debat oberta al públic.

• Redacció final disseny maquetació i presentació.