" class="part-icon-bars">

Pressupostos participatius i tercer sector ambiental

Procés per decidir com enfortir les entitats ambientals catalanes al 2019 i promoure la implicació de la ciutadania amb la natura

Phase 6 of 6
Execució de les accions pendents de realitzar 20/01/2020 - 31/12/2020
Process phases

Budget rules

  • Assign at least €7,500 to the projects you want and vote according to your preferences to define the budget.
Total budget €75,000
0%
0%
Assigned: €0

Projectes a votació

Maximum budget exceeded

This project exceeds the maximum budget and can not be added. If you want, you can delete a project you have already selected, in order to be able to vote again according to your preferences.

Confirm vote

These are the projects you have chosen to be part of the budget.

If you change your mind, you can change your vote later.

Elaboració d'un estudi sobre el perfil professional de l'educador ambiental i del guia de natura (perfil, funcions i competències)

Budget €14,500
Reference: II-PROJ-2019-02-8

Share link:

El projecte proposat pretén fer un primer pas definint quin és el perfil professional de la professional dedicada a l’educació ambiental i al guiatge de natura, i tenint en compte les seves funcions, identificar quines són les competències claus que es requereixen per desenvolupar les seves tasques amb èxit.

Tots els temes relacionats amb el medi ambient, preocupen a la societat, organitzacions i ens públics. Per aquest motiu és necessari que tinguem a persones preparades i formades per poder portar a terme projectes d'educació ambiental, professionals excel·lents en aquest sector.

Les preguntes que ens fem són: què és necessari per ser una professional excel·lent en el sector del medi ambient i sostenibilitat que es dedica a l’educació ambiental i guiatge de natura? Quines són les competències claus d’aquestes professionals?

Actualment, hi ha un buit en l'educació i formació d'aquest àmbit, així com en la definició d'aquests coneixements i quins serien els plans de desenvolupament i/o formatius per assolir aquestes competències. Necessitem que el futur col·lectiu professional de l'educació ambiental sigui capaç de portar a terme les seves tasques amb tots els coneixements necessaris.