" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte d’ordre, pel qual s’aprova el Pla Rector d’Ús i Gestió de l’àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus.

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte d’ordre, pel qual s’aprova el Pla Rector d’Ús i Gestió de l’àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus.

Fase 2 de 2
Fase de retorn 01/11/2021 - 01/12/2021
Fases del procés

Especies vulnerables

08/10/2021 13:20  
No es té en compte cap mesura específica per prohibir/restringir la pesca de determinades espècies vulnerables com el mero o el corball de roca, com s’ha fet a altres reserves marines de la mediterrània, algunes molt properes a Cap de Creus (franceses) o altres reserves marines d’arreu del món, en relació a la pesca recreativa .

Llistat d'adhesions


Referència: II-PROP-2021-10-82727
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/prug/f/3281/proposals/82727/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/prug/f/3281/proposals/82727/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

1 en contra (50.0%)

member-avatar marcmp

En contra  "en relació a la pesca recreativa" només la recreativa ?

En contra  

"en relació a la pesca recreativa" només la recreativa ?

No se entiende que en los carteles de pesca recreatica marítima en Catalunya de la GenCat esta especie ni siquiera está indicado con talla mínima.
La madurez sexual de estas variantes de Corvina está señalado con un tamaño de entre 35 y 30 cm, por lo cual sería conveniente establecer al menos una talla mínima alrededor de estas medidas.
Las Comunidades Autónomas pueden fijar tallas mínimas mayores a las nacionales o europeas para su parte de la Cuenca mediterránea, como demuestra la práctica, por ejemplo de Baleares.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...