" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte d’ordre, pel qual s’aprova el Pla Rector d’Ús i Gestió de l’àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus.

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte d’ordre, pel qual s’aprova el Pla Rector d’Ús i Gestió de l’àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus.

Fase 2 de 2
Fase de retorn 01/11/2021 - 01/12/2021
Fases del procés

Comitès de cogestió

08/10/2021 13:23  
S’estableix un comitè de cogestió només per la pesca artesanal, però no per als altres sectors del Parc Natural (pesca recreativa, nàutica recreativa, busseig, etc). Caldria establir un comitè de cogestió per a cada sector com es fa amb el comitè de cogestió de la pesca artesanal, que es poguessin reunir conjuntament periòdicament.

Llistat d'adhesions

i 2 persones més (veure més) (veure menys)

Referència: II-PROP-2021-10-82729
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/prug/f/3281/proposals/82729/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/prug/f/3281/proposals/82729/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (50.0%)

member-avatar marcmp

A favor  El sector de la pesca recreativa està de ben segur molt interessada en cogestionar el parc. Ningu mes que ells està a favor de que hi hagi mes captures i peix en un futur per als nostres fills i filles.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Totalment d'acord i s'ha demanat des del sector submarinisme a través de l'Associació i de moment la resposta ha estat que NO. Que un cop hi hagi el PRUG sí està previst una taula de governança però res més.

A favor  

El sector de la pesca recreativa està de ben segur molt interessada en cogestionar el parc. Ningu mes que ells està a favor de que hi hagi mes captures i peix en un futur per als nostres fills i filles.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...