" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte d’ordre, pel qual s’aprova el Pla Rector d’Ús i Gestió de l’àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus.

Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte d’ordre, pel qual s’aprova el Pla Rector d’Ús i Gestió de l’àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus.

Phase 2 of 2
Fase de retorn 01/11/2021 - 01/12/2021
Process phases

Comitès de cogestió

08/10/2021 13:23  
S’estableix un comitè de cogestió només per la pesca artesanal, però no per als altres sectors del Parc Natural (pesca recreativa, nàutica recreativa, busseig, etc). Caldria establir un comitè de cogestió per a cada sector com es fa amb el comitè de cogestió de la pesca artesanal, que es poguessin reunir conjuntament periòdicament.

List of Endorsements

and 2 more people (see more) (see less)

Reference: II-PROP-2021-10-82729
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/prug/f/3281/proposals/82729/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/prug/f/3281/proposals/82729/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

1 in favor (50.0%)

member-avatar marcmp

In favor  El sector de la pesca recreativa està de ben segur molt interessada en cogestionar el parc. Ningu mes que ells està a favor de que hi hagi mes captures i peix en un futur per als nostres fills i filles.

0 against (0.0%)

No comments with votes found

Comment details

You are seeing a single comment

View all comments

In favor  

El sector de la pesca recreativa està de ben segur molt interessada en cogestionar el parc. Ningu mes que ells està a favor de que hi hagi mes captures i peix en un futur per als nostres fills i filles.

Loading comments ...