" class="part-icon-bars">

Construïm l'Òmnia del Futur

#SOMNIA Procés Participatiu per repensar la Xarxa Òmnia, programa universal d’intervenció social

Fase 5 de 5
Retorn 01/01/2020 - 31/12/2020
Fases del procés
Tallers monogràfics interessants, en termes d’educació; monogràfics oberts també de discussió: accés a tecnologies, seguretat digital, accés a banca virutal; eines a ciutadania. Potenciar el format de debat. En relació als tallers monogràfics s’apunta com a element clau enfocar-los cap a la reflexió de l’ús digital crític i empoderat. En termes de joventut, tant tallers i xerrades destinar-les tant a usuaris (joves) com a pares/mares. També, en relació als tallers monogràfics que hi hagués cartera de persones especialitzades en determinats temes i es pogués anar a buscar-les, per no sobrecarregar la figura de la persona dinamitzadora és necessari dominar aquestes temàtiques.

Trobades relacionades:

Sessió presencial 5 - Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Viladecans
19 Setembre 2019
12:00 - 14:30
Sessions de debat on reflexionarem sobre com ha de ser l’Òmnia del futur. Ens agradaria escoltar i compartir què ha representat Òmnia per a totes les persones que en formeu part i repensar com ha de ser el programa òmnia els propers anys. Per a això, es treballaran debats centrats en els següents temes: ·        Les línies de treball del programa òmnia. ·        El rol dels actors del programa òmnia. ·        La metodologia d’intervenció comunitària i treball en xarxa. ·        Com afavorir la inclusió social a través de les TIC.

Llistat d'adhesions


Referència: II-PROP-2019-10-76413
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/puntsomnia/f/2677/proposals/76413/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/puntsomnia/f/2677/proposals/76413/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...