" class="part-icon-bars">

Reconeixement del grau de discapacitat i la gestió de la dependència en l'àmbit territorial de Catalunya

Consulta pública prèvia sobre el projecte de decret pel qual es regula el procediment per al reconeixement del grau de discapacitat i la gestió de la dependència en l'àmbit territorial de Catalunya.

Fase 3 de 3
Retorn 14/06/2024 - 14/07/2024
Fases del procés

Valoracions ajustades a les necessitats reals de les persones | La persona al centre

13/06/2024 00:21  

Les valoracions no sempre s'ajusten a les necessitats de suport reals de les persones. Masses vegades els criteris són "el que està disponible".

No és suficicient un %. Calen BONS informes, objectius, transparents i accessibles. Que descriguin les seves capacitats i mancances des de tots els punts de vista (psicológic, social, relacional, funcional...).

Que serveixi per concretar les necessitats de la persona, així com els suports als quals té dret i que se n'informi degudament.

Número d'adhesions12

Referència: II-PROP-2024-06-88860
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/reconeixementdegrau/f/4101/proposals/88860/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/reconeixementdegrau/f/4101/proposals/88860/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Detalls del comentari

Estàs veient un sol comentari

Mostra tots els comentaris

Les valoracions per grau de discapacitat, per nivell de dependencia, l'EVO laboral, el dictàmen de l'EAP...passem per moltes valoracions. Totes s'haurien de fer in-situ i amb temps. No es pot fer una valoració en 10-20-30 minuts, responent un formulari (obsolet) en un ordinador, sense parlar a fons amb la persona i la seva família, ni amb els professionals que la coneixen. Una valoració té un impacte massa gran per fer-la ràpid, que depengui de la persona que la faci surti d'una manera o altra, o en funció del recursos que en aquell moment tingui l'administració. Tampoc hi ha cap informe on puguis veure el perquè. Et donen un % o et marquen una casella i apa.

Carregant els comentaris ...